Contingut Intranet

Estructura Pla
formació
Empreses Informació
Curs
Docuteca
 

- Diptic

- Intranet

- Memòries PUE

- Preinscripció

- Informació de contacte

PROGRAMA UNIVERSITAT EMPRESA

PUE

Programa de formació en alternança per a les titulacions d'Ade i ECO de la Facultat d'Economia i empresa de la Universitat Autonoma de Barcelona (UAB)

Aquest Programa de Cooperació educativa possibilita als estudiants de les titulacions d'Administració i Direcció d'Empreses (Llicenciatura i Grau) i Economia (llicenciatura i Grau) la realització de dos períodes de práctiques a les empreses i a les institucions, en format d'alternança, supervisades per tutor desenvolupades a l'empara del Reial Decret 1707/2011. A les titulacions de Grau, l'estudiant accedeix a la Menció PUE.

Dos són els objectius fonamentals del programa:

Apropar la Universitat a l'empresa a fi de cobrir amb eficiència les necessitats comunes.

Facilitar la professionalització de l'estudiant mitjançant la seva formació pràctica a l'empresa.

El programa proporciona a l'estudiant la possibilitat d'aplicar coneixements rebuts a la Universitat i facilita la incorporació al món professional amb un mínim d'experiència.

L'empresa participant en el Programa acull estudiants prèviament seleccionats segons expedient acadèmic i amb el perfil adient per realitzar la tasca prevista en el pla de formació, sense que impliqui una relació laboral. (Reial Decret 1707/2011)

Més informació

Per contactar emplenar el formulari i t'enviarem el folleto complert amb tota l'informació sobre la menció PUE als graus d'ADE i ECO

Escull el teu Grau
Nom*
1er. Cognom*
2o. Cognom*
Entitat
Email*
Movil

He llegit i accepto les condicions del tractament de les meves dades

Copyright © 2013 Programa de Cooperació Educativa Universitat Empresa, Darrera modificació: 07.02.13